Bokningar och betalningar

Bokning av Carlskyrkans lokaler

Som du kan se på vår hemsida så bedriver vi mycket verksamhet i våra lokaler under dagtid, kvällar och helger.
Men Carlskyrkans lokaler kan även vid behov hyras av dig som privatperson eller förening (ex. bostadssamfällighet).

övre plan finns det kyrksal, serveringssal (rymmer ca. 60 personer), kök (fullt utrustat), kontor och foajé med toaletter.

Nedre plan består av en mindre gympasal, ett barnrum med leksaker, ett mindre samlingsrum (en soffa), ett större samlingsrum med stor soffa och flera bord (rymmer ca. 25 personer vid borden), ett andaktsrum, ett enklare kök, 2 toaletter varav en med dusch samt ett musikrum/replokal (för info och bokning av musikrummet/replokalen, kontakta Emma Lundström)

Följande dagar och tider finns det ofta lokaler att hyra
(gäller ej musikrummet):
Måndag: eftermiddag och kväll
Tisdag: eftermiddag och kväll
Onsdag: kväll
Lördag: förmiddag och eftermiddag
Söndag: eftermiddag och kväll

Läs på sidan ”Dop-konfirmation-bröllop-begravning” om du vill boka förrättningar.

För info och bokning, kontakta Sara Sandström

Betalningar till Carlskyrkan

Medlemsavgift

Om du är aktiv i Carlskyrkans verksamhet så vill vi uppmuntra dig att bli medlem i vår EFS-förening. Ett medlemsskap innebär en tydligare tillhörighet,  stöd och uppmuntran av varandra. Det ger också bättre insikt i EFS som rörelse via tidningen Budbäraren och att du som medlem har större möjlighet att påverka inriktningen i vårt arbete i och med föreningens årsmöte.

För att bli medlem i Carlskyrkans EFS-förening så skickar du in en ansökan via vår hemsida eller genom att fylla i en av ansökningslapparna som finns i foajén.

Medlemsavgiften är 100 kr och sätts in på vårt bankgirokonto: 981-8220

Medlemsavgift i Salt

Sedan några år tillbaka har barn- och ungdomsverksamheten inom EFS en egen förening som kallas för SALT. Detta är en förutsättning för att vi ska kunna få stats- och kommunala bidrag för vår verksamhet. Det har även gett oss en möjlighet att förnya vårt arbete och ge barn och ungdomar ett större inflytande och en träning i ansvar.

Carlskyrkan har en egen Salt-förening och de barn och ungdomar som är med i våra verksamheter blir också medlemmar i föreningen genom en medlemsavgift som man betalar varje termin. De blir då försäkrade i alla våra aktiviteter. Du som förälder eller syskon får gärna gå med som stödmedlem och därmed stödja vår verksamhet.
För de barn och ungdomar som är med i grupper i kyrkan (d.v.s barntimmar, barnkörer och scouter) betalas även en terminsavgift förutom medlemsavgiften.

Barn: 10 kr/termin Vuxna (över 25 år) 50 kr/termin Familj 50 kr/termin
Terminsavgift: 90 kr/termin och aktivitet
Det går bra att betala

• kontant till respektive ledare
  • via inbetalningskort (bank eller internet) *
  • via kollektomaten i kyrkans foajé

* För att vi ska kunna se vem som har gjort en inbetalning via bank eller internetbank måste du då skicka ett mail till oss där det noga framgår vem/vilka det gäller och för vilken aktivitet. Skriv namn, adress, personnummer (obs! 10 siffror **), telefon, vilken aktivitet-/er! Om hela familjen går med som stödmedlemmar behöver vi fullständiga uppgifter på samtliga.

** De bidrag vi får från kommunen gör att vi kan fortsätta med och utveckla vår verksamhet. Fr.o.m 2009 krävs det alla 10 siffror i personnumret för registrering och ansökan om kommunens aktivitetsbidrag. Vi registrerar detta via nätet. Så fort vi har fört in ett personnummer blir de 4 sista siffrorna ”osynliga” för allmänheten.

Carlskyrkans bankgirokonto: 981-8220

Vid frågor, kontakta någon av de anställda på kyrkan, tel. 19 01 74.

Biståndsprojekt

Vi i Carlskyrkan är engagerade i flera missionsprojekt (se globala frågor för mer information). Om du vill stödja något projekt eller ge pengar till något annat specifikt ändamål i kyrkans verksamhet kan du:

• gåvokonto för dig som vill stödja våra projekt och insamlingsmål: clearingnr 8420-2 Kontonr 914753496-1 (Swedbank)
  • sätta in pengar på bankgiro 981-8220
  • ange ändamål
  • använda kollektomaten i kyrkans foajé

Kollektomaten

På Carlskyrkan kan du även betala i vår kollektomat. Med den kan du använda ditt kontokort för betalning av t.ex fika, medlemsavgift eller kollekt. Du kan även stödja något missionsprojekt eller vår verksamhet i kyrkan. Läs mer om kollektomaten på www.kollektomaten.se

Swish

Om du vill kan du även swisha till oss!

Servering: 1234535555
Kollekt: 1234594289