Sång & musik

För vuxnaMusik

Ta del av vårt utbud för dig som är vuxen.

Cantare

En kör för alla vuxna som gillar att sjunga -vana körsångare som ovana.
Övning på onsdagar kl.19-21. Uppsjungningar några gånger per termin.

Terminsstart: 17/1-18

Projektkör

För dig som tycker om att sjunga, men som inte vill binda upp dig för övning varje vecka.
Vi övar 3-4 onsdagar inför musikgudstjänster och andra arrangemang.

Under våren övar vi inför påskdagen och under hösten inför första advent.

Lovsångsteam

Lovsången har en viktig plats i Carlskyrkans gudstjänster och lovsångsteamet finns för att tillsammans med församlingen få tillbe och upphöja Gud genom sången.

Lovsångsteamet sjunger och spelar lovsånger med musikalisk bredd, såväl nyskrivet som gamla psalmer. Om du tycker att lovsång är viktigt och även brukar sjunga och/eller spelar något instrument så är du välkommen att vara med.

Frågor och anmälan till Johannes Stenbäck, tel 070-3584379.

För barn och unga

Sing It – en kör för barn från 6-års – åk 3

Övning onsdagar kl. 15.15-16.15.

Vi sjunger och har kul tillsammans och sjunger upp på några gudstjänster per termin.
Vi avslutar varje körövning med samling i andaktsrummet.

Barnen har möjlighet att bli hämtade på Carlshöjdsskolans fritids kl. 15.00 (och hämtas på kyrkan av förälder).

Terminsstart: 24/1-18

Join Us – en kör för barn i åk 4-8

Övning tisdagar kl. 15.40-16.40

Vi sjunger tillsammans, i stämmor och solo om man vill. Vi sjunger några gånger per termin på gudstjänster. Vi avslutar varje körövning med samling i andaktsrummet.

Terminsstart: 23/1-18
Frågor och anmälan till Elsa Rydin

För alla

Replokal

Det finns en replokal i kyrkans källare. Spelar du i ett band eller vill du starta ett, är du välkommen att höra av dig till kyrkan.