Sång & musik

För vuxnaMusik

Ta del av vårt utbud för dig som är vuxen.

Projektkörer

Denna termin har vi olika projektkörer för vuxna som gillar att sjunga, vana körsångare som ovana.Vi övar ca 3-4 ggr inför musikgudstjänster och andra arrangemang.

Se nedan vad vi har för olika projekt denna termin.

Påskkör

Vi övar inför påskdagen.
Onsdagar kl 19-21

Start 11/3 2020

Frågor och anmälan till Anette Olsson

Carlskyrkan Gospel

En gospelkör för alla som gillar att sjunga gospel.

Onsdagar kl 19-21

Start 22/4 2020

Frågor och anmälan till Anette Olsson

Lovsångsteam

Lovsången har en viktig plats i Carlskyrkans gudstjänster och lovsångsteamet finns för att tillsammans med församlingen få tillbe och upphöja Gud genom sången.

Lovsångsteamet sjunger och spelar lovsånger med musikalisk bredd, såväl nyskrivet som gamla psalmer. Om du tycker att lovsång är viktigt och även brukar sjunga och/eller spelar något instrument så är du välkommen att vara med.

Frågor och anmälan till Johannes Stenbäck, tel 070-3584379.

För barn och unga

Sing It – en kör för barn från 6-års – åk 3

Övning onsdagar kl. 15.15-16.15.

Vi sjunger och har kul tillsammans och sjunger upp på några gudstjänster per termin.
Vi avslutar varje körövning med samling i andaktsrummet.

Barnen har möjlighet att bli hämtade på Carlshöjdsskolans fritids kl. 15.00 (och hämtas på kyrkan av förälder).

Terminsstart: 22/1 2020

Frågor och anmälan till Anette Olsson

Join Us – en kör för barn i åk 4-8

Övning tisdagar kl. 15.40-16.40

Vi sjunger tillsammans, i stämmor och solo om man vill. Vi sjunger några gånger per termin på gudstjänster. Vi avslutar varje körövning med samling i andaktsrummet.

Terminsstart: 28/8 2019
Frågor och anmälan till Elsa Rydin

För alla

Replokal

Det finns en replokal i kyrkans källare att hyra. Spelar du i ett band eller vill du starta ett, är du välkommen att höra av dig till Anette Olsson.