Skapande & kulturprojekt

SkapandeVi tror att Gud är närvarande hos oss och kan uttryckas genom alla våra sinnen, därför är kreativitet och skapande i alla dess olika former något som vi vill ska vara levande i Carlskyrkan. Sång, dans, konst, hantverk, inredning & dekoration, installationer, temporära utsmyckningar och kreativa gudstjänster – vi vill att kyrkan ska vara en plats där människor i olika åldrar kan både få finna och använda sin kreativitet. Här är några kreativa uttryck:

Julstuga för vuxna

Det brukar vara mycket aktiviteter för barn inför jul – vi erbjuder en pysselkväll för vuxna, där man får möjlighet att pröva olika hantverk och tekniker. Det kan vara tovning, pappersslöjd, decoupage, ljus-gjutning osv Glögg, pepparkakor, varma mackor och härlig gemenskap.

Frågor och anmälan till Matilde Burström.

Vårutställning

Våren hälsar vi med en vårutställning där lokala konstnärer och hantverkare kan ställa ut sina alster.
Frågor och anmälan till Matilde Burström

Kreativa gudstjänster

Installationer, bilder, musik, drama, dans, symbolhandlingar och bildspel är några sätt att kommunicera gudstjänsternas tema och budskap – vill du vara med och arbeta med olika uttryckssätt för att kommunicera evangelium, kontakta Berith Sonning