Social verksamhet

Besöksgruppen

Kvinna med kaffekopp
Många anledningar kan finnas till att man känner sig mer eller mindre ensam – det kan vara ålder, funktionshinder eller att man helt enkelt saknar släkt och vänner på orten. Är du själv eller någon du känner i behov av besök – välkommen att ta kontakt med Carlskyrkans besöksgrupp som gärna kommer på hembesök eller tar dig med ut.
Våra besök är helt kostnadsfria.

Kontakta Sara Sandström för mer information eller om du är intresserad av att själv ge lite av din tid till en medmänniska och vill engagera dig som volontär i denna grupp.

Öppen gemenskap

Carlskyrkan är en av Öppen Gemenskaps huvudmän och vi stöttar deras arbete både ekonomiskt och genom att enskilda medlemmar engagerar sig i deras arbete bland människor med alkohol/drog-relaterade problem.
Ta en titt på deras hemsida: Öppen gemenskap