Träffpunkter

ALL DENNA VERKSAMHET PAUSAS PGA COVID-19. Vissa digitala lösningar erbjuds.

Onsdagsträffen – för pensionärer och daglediga

I dagsläget är det osäkert på när vi kan starta upp verksamheten igen p g a Covis-19, men vi hoppas och planerar för att starta under våren 2021.

TräffpunkterVi fikar och sjunger tillsammans och samtalar om kristen tro med hjälp av kommande söndags texter.
Onsdagar kl 13-14.30

För mer info, kontakta Sara Sandström, tel. 090-2002766.

After work – Ett gott liv efter ditt yrkesverksamma liv

INSTÄLLT TILLSVIDARE, vissa delar läggs ut via nätet.

Nytt avsnitt utlagt på Youtube 17 november. Tema: Vad är nyckeln till ett lyckligt liv?

Det finns i dagsläget fyra stycken After work-avsnitt på Youtube – sök ”Carlskyrkans kanal After work” så kommer de upp. Sara har en inledning och en avslutning och som föreläsning tipsas du om en videolänk på det aktuella temat. Gå gärna in och ta del av dessa!

Vi hoppas på att kunna dra igång fysiska träffar igen någon gång under våren 2021!

Vi håller oss uppdaterade om rekommendationer och restriktioner.
Så håll utkik efter mer information. Meddela Sara om du vill ha löpande information via mail (se kontaktuppgifter nedan).

Du kanske är nybliven pensionär eller varit det länge, vill träffa andra människor, är intresserad av din hälsa, av att lyssna och samtala om frågor som rör en positiv pensionstid och att hantera ett gott åldrande på ett bra sätt – välkommen till After work!

Vi äter palt i lugn och ro innan vi lyssnar på dagens gäst som berättar eller pratar om något som rör/ inspirerar till ett gott liv efter det yrkesverksamma livet.

Kostnad: 50 kr

Anmäl till sara.p.sandstrom@svenskakyrkan.se eller 090-2002766.

Frågor till Sara Sandström

Livsnära träffar – för långtidssjukskriva eller förtidspensionerade kvinnor

Här får du som långtidssjukskriven kvinna möjlighet att träffa andra i liknande situation. Målet är att varje träff ska kännas avspänd och lugn. Vi träffas varannan vecka och ägnar en stor del av tiden till samtal. Vi utgår oftast från någon bok. Vi börjar dock våra träffar med att äta lunch tillsammans. Då får vi möjlighet att stämma av hur läget är och vad som har hänt sedan vi sågs sist. Någon gång per termin träffas vi ibland någon extra gång för att medverka på en andakt på ett äldreboende eller skapa något tillsammans. Alla arbetar i sin egen takt och man kan känna sig fri att inte skapa något alls om man inte vill, utan bara vara en del av gemenskapen. Träffarna avslutas med en sång.

P g a Covid-19 sker våra träffar via videolänk.

Terminskostnaden varierar beroende på vilka material som vi ska köpa in och hur ofta man är med på lunchen, men det brukar hamna någonstans kring 150-300 kr.

Anmälan och frågor till Sara Sandström, tel. 090-200 2766

Temafrukost

En gång per termin har vi temafrukost kl 9-11. Då dukar vi upp en härlig frukost som vi äter tillsammans innan vi får ta del av en föreläsning av något slag.
Tema och gäst varierar, information kommer bl a ut i predikoturen och på vår hemsida några veckor innan.

Det är i dagsläget oklart om när vi kan genomföra nästa temafrukost p g a
Covid-19. Mer information kommer längre fram.

Frågor och anmälan till Sara Sandström

Öppen förskola måndagar kl 9.30-11

Tills vidare ställer vi in Öppen Förskola inomhus.

Har du frågor, kontakta Matilde Burström, tel. 090-200 2767