Nyfiken på kristen tro?

Man med båtTill Carlskyrkan är du välkommen in i gemenskap och delaktighet med de brister, svagheter och styrkor du har. Du behöver inte ha någon färdig tro eller känna att du ska leva upp till några ideal för att vara välkommen – vi vill ge dig utrymme att växa i din egen takt.

”Come as you are –
no perfect people allowed”

Jesus mötte människor med ömhet och värme, speciellt de som bar på skuld och skam och utanförskap – och det vill vi också göra.

Välkommen med på gudstjänster och andra samlingar,
Aktuellt program finns här (Pdf-dokument som öppnas i separat fönster)

Alpha

Ett bra sätt att få fundera över sin tro och icke-tro är att vara med i en Alpha-kurs. Där träffas man en gång i veckan i ca 10 veckor i en avspänd miljö med god mat och en öppen gemenskap. Inget tvivel är för stort, ingen fråga är för dum – du kan säga vad du tycker!

En kurskväll består av: Middag, föredrag, kaffe/thé och samtal i smågrupper.
För kurstider, info och anmälan – se vår kurssida.

Tro, hopp & kärlek

”Tro, hopp & kärlek” är en kortkurs i kristen tro. Den har tre kurskvällar: TRO – tankar & grundvärderingar, HOPP – erfarenheter & känslor och KÄRLEK – beteende & handlingar. Vi äter tillsammans, lyssnar på ett föredrag och samtalar. Kursen präglas av en öppen hållning där alla frågor är välkomna. För dig som är sökare, vill fördjupa din tro eller bara vill veta mer.

En kurskväll består av: Middag, föredrag, kaffe/thé och samtal i smågrupper.

För kurstider, info och anmälan – se vår kurssida.