Gå direkt till textinnehållet

Bli medlem

Medlemsavgift

Om du är aktiv i Carlskyrkans verksamhet så vill vi uppmuntra dig att bli medlem i vår EFS-förening. Ett medlemskap innebär en tydligare tillhörighet,  stöd och uppmuntran av varandra. Det ger också bättre insikt i EFS som rörelse via tidningen Budbäraren och att du som medlem har större möjlighet att påverka inriktningen i vårt arbete i och med föreningens årsmöte.

För att bli medlem i Carlskyrkans EFS-förening så skickar du in en ansökan till Carlskyrkans styrelse via formuläret nedan eller fyll i en av ansökningslapparna som finns i foajén.

  Fyll i formuläret för att bli medlem i EFS missionsförening i Carlskyrkan

  Namn

  E-post

  Telefonnummer

  Adress och postnummer

  Medlemsavgiften är 100 kr och sätts in på vårt bankgirokonto: 981-8220. Du kan även swisha in avgiften på nr; 12345 355 63 – Ange ditt namn och ”EFS medlemsavgift” som meddelande.

  Medlemsavgift i Salt

  Salt, barn och unga i EFS, bildades 2005. Salt finns både på riks- och distriktsnivå. https://efsvasterbotten.se/salt/ 

  Carlskyrkan har en egen Salt-förening och de barn och ungdomar som är med i våra verksamheter blir också medlemmar i föreningen genom en medlemsavgift som man betalar varje termin. De blir då försäkrade i alla våra aktiviteter. Du som förälder eller syskon får gärna gå med som stödmedlem och därmed stödja vår verksamhet.
  För de barn och ungdomar som är med i grupper i kyrkan (d.v.s barntimmar, barnkörer och scouter) betalas även en terminsavgift förutom medlemsavgiften. Vi har möjlighet att efterskänka avgiften för er som inte har möjlighet att betala den. Ansök om detta genom att kontakta vår barn- och ungdomskonsulent nedan.

  Barn: 10 kr/termin Vuxna (över 25 år) 50 kr/termin Familj 50 kr/termin
  Terminsavgift: 90 kr/termin och aktivitet
  Det går bra att betala

  • swish: 12345 355 63
  • via inbetalningskort (bank eller internet) *
  • via zettle i kyrkans foajé

  * För att vi ska kunna se vem som har gjort en inbetalning via bank eller internetbank måste du då skicka ett mail till oss där det noga framgår vem/vilka det gäller och för vilken aktivitet. Skriv namn, adress, personnummer (obs! 10 siffror **), telefon, vilken aktivitet-/er! Om hela familjen går med som stödmedlemmar behöver vi fullständiga uppgifter på samtliga.

  ** De bidrag vi får från kommunen gör att vi kan fortsätta med och utveckla vår verksamhet. Alla 10 siffror i personnumret behövs för registrering och ansökan om kommunens aktivitetsbidrag. Vi registrerar detta via nätet. Så fort vi har fört in ett personnummer blir de 4 sista siffrorna ”osynliga” för allmänheten.

  Carlskyrkans bankgirokonto: 981-8220

  Vid frågor, kontakta någon av de anställda på kyrkan.

  Anna Gustavsson

  Ordförande EFS-föreningen

  070 383 88 84

  Laila Israelsson

  Husmor/barnkonsulent

  090-200 27 68

  Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.