Öppen förskola

Välkommen till Öppen Förskola i Carlskyrkan!

Vi har terminsavslutning 13 juni.

(Måndag 6 juni inställt pga röd dag)

Vi håller till på Carlskyrkans nedre plan (hiss finns) måndagar kl 9-12.

Drop in och drop ut. Ingen föranmälan behövs.

Det finns möjlighet att köpa fika (mackor, frukt, kaffe/the/dryck) from kl 9.30 t.o.m 10.30. Vi fikar tillsammans i allrummet och då finns möjlighet att vara med och prata kring ett aktuellt ämne i föräldraskapet som Matilde introducerar.

Sångstund vid 10.15.

Vi fortsätter tänka på att hålla visst avstånd och har många rum vi kan sprida ut oss i.

Det finns även möjlighet att värma medhavd lunch om ni vill äta det innan ni går hem.

Kontakta gärna Matilde om du undrar något!

Matilde Burström

Barn- och ungdomskonsulent