Böneformulär

Sidan och böneformuläret är under uppdatering, men det är fritt fram att skicka in ditt böneämne till oss via mejl.

Har du något du vill att vi ska be för? Carlskyrkan erbjuder två sätt att komma i kontakt med våra förebedjare.

Har du en bön på hjärtat som känns personlig och privat kan du skicka den direkt till vår mejl: bon@carlskyrkan.nu . Mejladressen hanteras av ett fåtal förebedjare som kommer ta hand om ditt ämne och be för dig under gudstjänsten.

Sitter du med i Carlskyrkans styrelse, utskott eller är på något annat sätt involverad i Carlskyrkans verksamhet och har något särskilt som du och kanske ditt sammanhang skulle vilja att vårt bönenätverk ber för? Då vill vi gärna att du skickar ditt ämne via mejladressen boneutskick@carlskyrkan.nu.

Den här adressen hanteras av ett större nätverk av förebedjare.