Unga vuxna och studenter

(English text further down)

För dig som är ung vuxen eller student finns följande på gång:

• Lovsångstrekvart med efterföljande kvällsfika, måndagar jämna veckor. Lovsångstrekvart kl 19.45-20.30 (Tillbedjan och lovsång). Kl 20.30 är det kvällsfika och gemenskap för unga vuxna.
  • Gudstjänst varje söndag kl 11.00 i Carlskyrkan – Några gånger per termin lagar vi kyrklunch tillsammans efter gudstjänsten i Carlskyrkan. Ibland gör vi också utflykter ihop och njuter av Umeås friluftsliv.
  • Hemgrupper – Se mer info
  • Krik – Se mer info

Varmt välkommen till Carlskyrkan! Kom som du är!

Kontakta Mateusz om du vill veta mer

For young adults and students:

• Three quarters of Worship – followed by Swedish ”fika”. Every 2nd Monday, even weeks, at 19.45-20-30 In the presence of Jesus, singing worship songs. Fellowship, coffee/tea at 20.30-21.30.
  • Sunday worship services at 11.00. Sometimes we cook together after the church service and we also enjoy Umeå’s outdoor life together.
  • Homegroups – See more info
  • KRIK, Christian sport groups – See more info

Welcome to Carls church (Carlskyrkan) – Come as you are!

Connect with Mateusz for more info