Ungdomskören

Välkommen med i ungdomskören varannan måndag! Sång och gemenskap, för ungdomar och unga vuxna.

För dig som går i 8:an, 9;an eller gymnasiet och uppåt.

Kören leds av Elsa Rydin

Vi sjunger tillsammans, bland annat lovsång och gospel. Andakt och fika.

Terminsstart: Måndag 11:e september 2023    kl 18.30-20.30.

Vi övar varannan måndag, udda veckor, kl 18.30-20.30 i kyrksalen (ingen övning på lov) – Vi sjunger i gudstjänsterna kl 11.00 söndag den 22 oktober & 26 november – och även på Carlskyrkans Julkonserter den 16 december.

Anmäl dig till Elsa Rydin om du vill vara med i ungdomskören – och tveka inte att höra av dig om du har frågor!