Ungdomskören

Välkommen med i vår ungdomskör på torsdagar! Sång och gemenskap

För dig som går i 8:an, 9;an eller gymnasiet

Kören leds av Elsa Rydin och Mirjam Bergner

Vi sjunger tillsammans, bland annat lovsång och gospel. Vi fikar och har andakt.

Terminsstart: 10 februari 2022

Övningstillfällen: Torsdagar kl 18.30-20.30 i kyrksalen (ingen övning på lov) – och vi medverkar i gudstjänster i Carlskyrkan 2 söndagar under våren

EXTRA! Gospelkördag lördag den 26 mars 2022 i Carlskyrkan, kl 13.00-21.00 – med gästerna; Hugo Hellqvist, Elin Sydhage m.fl från Mellansels Gospellinje – Tillsammans med Sävars Ungdomskör, Robertsfors ungdomskör och Carlskyrkans Ungdomskör

Frågor och anmälan till Elsa Rydin eller Mirjam Bergner (mirjambergner@hotmail.com)