Lovsång

Lovsången har en viktig plats i Carlskyrkans gudstjänster.

Varannan måndag kväll (jämna veckor) är det ”lovsångstrekvart”, kl 19.45-20.30, när tillsammans tillber och upphöjer Gud genom lovsången. Lovsångskvällar eller lovsångseftermiddagar planeras också regelbundet.

Om du tycker att lovsång är viktigt och även brukar sjunga och/eller spelar något instrument; välkommen att vara med!

Frågor och anmälan till Johannes Stenbäck, tel 070-3584379 eller Elsa Rydin 070-588 58 12, elsa.rydin@svenskakyrkan.se