Gå direkt till textinnehållet

Kom med och sjung!

Barnkören SingIt – förskoleklass, 1:an, 2:an, 3:an, tillsammans med JoinUs – 4:an-7:an – Övar på onsdagar 15.30-16.45. Anmäl dig till Elsa Rydin. 

Ungdomskör, för ungdomar och unga vuxna, studenter – från 8:an och uppåt. Högstadiet, gymnasiet och uppåt – Måndagar kl 18.30-20.30. Anmäl dig till Elsa Rydin. 

(OBS! Går du i mellanstadiet; Kören ”JoinUs” kommer att öva tillsammans med SingIt under hösten. Blir vi många i JoinUs kommer vi att kunna byta dag till tisdagar 15.30. Hör av dig till Elsa Rydin, om du går i 4:an-7:an och vill sjunga i kör och kanske även spela instrument, göra musikal, teater eller dans osv. Nu under hösten 2023 sjunger SingIt och JoinUs tillsammans på onsdagar) – 

Vill du sjunga i vuxenkör? – Carlskören startar upp på tisdag, under ledning av Anna Hörnvall. Tisdagar 18.30-20.30 från 4 september

Det blir även projektkör framöver till 1:a advent

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.